четвер, 10 січня 2013 р.



Шкідливі звички різними бувають,

Багато їх люди вживають,

То цигарки палять, то горілку п’ють,

То наркотики вживають всі тривогу б’ють.

Навіщо цигарки палити?

Коли без них можна прожити,

А показати своє краще вміння,

Можна й без шкідливого паління.




Наркотики  -  страшна  головоломка,

То,  не  життя,  а  повсякденна  ломка,

То  -  засіб  заразитись  СНІДом,

В  житті  залишеним  поганим  слідом.
Шкідливі  звички  до  поганого  призводять,
Вони  лише  здоров’ю  шкодять.

1 коментар:

  1. Шкідливі звички часто приводять до льотного ефекту. Тому в нашый краъны ведеться боротьба зы шкыдливими звичками. Наприклад:Віктор Янукович підписав ухвалений парламентом законопроект, що забороняє куріння у більшості закритих приміщень, включно з барами та кафе.Втім, експерти та урядовці наголошують на тому, що вже зараз у боротьбі проти тютюну та алкоголю, особливо серед дітей, є суттєвий поступ. Статистика підтверджує, що постійне збільшення вартості цигарок, обмеження місць куріння та вживання алкоголю в сумі з рештою заходів принесли свої плоди.
    Оприлюднений нещодавно звіт інституту соціальних досліджень імені Олександра Яременка свідчить про те, що в Україні в 2011 році приблизно вдвічі, порівняно із 2003-ім, зменшилася кількість дітей, які вперше пробують цигарку у 13 років. Зараз це в середньому відбувається у 15-16 років. Також, за цей період цигарки стали двічі менш доступними - тютюн легко придбати 44% опитаних.
    Окрім того, порівняно з 2007-им роком із 61% до 52% зменшилася кількість підлітків, які протягом останнього місяця вживали алкоголю.

    ВідповістиВидалити